Skyhills blogg
2024-09-19

Att lära sig från andra – Ny som arkitekt på Skyhill

Jesper Schullström
Jesper Schullström
Arkitekt MSA
Att lära sig från andra – Ny som arkitekt på Skyhill

När jag scrollade igenom bloggen för att se vad mina nya kollegor har skrivit före min ankomst, märkte jag att flera inlägg handlar om att vara ny på jobbet. Det känns kul att vara på ett företag som växer och att flera före mig snabbt identifierat den inbjudande stämningen här. Redan från första dagen kände jag mig välkommen, och det var lätt att känna sig hemma i Skyhills öppna och vänliga arbetsklimat. Det känns nästan som att jag har varit här mycket längre än vad jag faktiskt har.

Det är inspirerande att vara på en plats som Skyhill, där jag får möjlighet att bredda mina kunskaper och utvecklas inom nya områden. Skyhill samlar så många olika kompetenser, alla oerhört kunniga inom sina respektive områden, och att arbeta tillsammans med dessa kollegor ger mig en djupare insikt och förståelse för den mångsidiga värld som arkitektur och projektledning innebär.

På kort tid har jag fått arbeta med en variation av projekt: från bygglov för skyltar och utbildningslokaler för verkstadsutbildningar till logistikcenter för bilar. Framför allt har jag varit involverad i projekteringen av brandstationen i Sorunda, vilket min kollega Mark nyligen skrev om. Denna variation är något jag verkligen uppskattar.

Det är även spännande att Skyhill kombinerar arkitektur och projektledning med utbildningsverksamhet. Att senare i höst få undervisa blivande byggnadsingenjörer i mätteknik och ritningshantering är ett nytt, men givande, inslag i min roll.

Jag ser fram emot att möta nya utmaningar och fortsätta lära mig av mina kompetenta kollegor här på Skyhill!


Hälsningar,

Jesper Schullström
Arkitekt MSA

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg